Jane Kønig

Find nyheder og bestsellers fra Jane Kønig her. Forelsk dig i de smukke og populære smykkekreationer. Bliv bl.a. fristet af de efterspurgte Lovetags med særlige kendetegn, den enkle V-ring, fine armbånd og de mange elegante ringe i forskellige former og materialer.

Jane Kønig

Total 0 ()

Mere om Jane Kønig

Jane Kønig er oprindeligt uddannet på Danmarks Designskole som beklædningsdesigner, men det er i smykkernes glimtende verden at hun i mange år slået sine folder.

Kort efter afgangen fra Danmarks Designskole begyndte Jane Kønig at arbejde sammen med guldsmede og her fandt hun sig hurtigt til rette med guldsmedenes arbejdsmetoder og ælde teknikker. Denne verden fangede Jane Kønig og skabte hurtigt sin egen stil og tilgang til materialer og designs. Sortimentet omfatter alt fra de populære V-ringe til de mange skønne Jane Kønig halskæder og Jane Kønig øreringe

Jane Kønigs stil


Jane Kønig har sin helt egen stil som guldsmed. Hendes kreationer er både eventyrlige, simplistiske og rockede på én gang. I hendes univers støder man på gentænkte hverdagsobjekter som fornyes at nutidens materialer og dermed skaber en stil der er helt sin egen.

Alle Jane Kønigs smykker er håndlavede og slår bro mellem klassiske materialer som læder og horn kombineret med guld , sølv og diamanter. Hendes smykker er, grundet deres unikke karakter, blevet anvendt til modeshows, i musikvideoer og stakkevis af udstillinger.

Jane Kønigs hæder


Der har gennem tiden været stor opmærksomhed omkring Jane Kønigs kreationer og hun er blevet hædret med både Wonderful Copenhagen's design pris, Det Gyldne Fingerbøl og guldsmedenes prestigefyldte Skt. Loyes medalje.